We bieden ook een drop-catch dienst aan. Als een .nl domeinnaam niet verlengt wordt, komt deze een aantal dagen in quarantaine. De datum waarop het domein vrij komt voor registratie is bekend, maar de tijd niet. Door middel van drop-catch zal WebVortex trachten het domein te registreren voordat een andere partij dat doet. Deze no cure no pay dienst kost per domein €84,99 (€70,24 exclusief BTW), plus de kosten voor de registratie van het domein voor 2 jaar.

 

Voor .com, .net, .org, .biz, .info en .bz domeinnamen gelden meerdere mogelijkheden, namelijk:

1-lijn – Hierbij wordt via 1 verbinding getracht het domein te bemachtigen. Mocht dit lukken, zijn de kosten €84,99 (€70,24 exclusief BTW), plus de kosten voor de registratie van het domein voor 2 jaar.

10-lijnen – Hierbij wordt via 10 verschillende verbindingen getracht het domein te bemachtigen. Mocht dit lukken, zijn de kosten €99,99 (€82,64 exclusief BTW), plus de kosten voor de registratie van het domein voor 2 jaar.

300-lijnen – Hierbij wordt via onze eigen verbindingen en die van partners getracht het domein te bemachtigen. Mocht dit lukken, zijn de kosten €149,99 (€123,96 exclusief BTW), plus de kosten voor de registratie van het domein voor 2 jaar.